English

Solana përgëzon Prishtinën e Shkupin për marrëveshjen e kufijve

Bruksel, 17 tetor NOA-Marrëveshja e përcaktimit të kufijve mes Kosovës dhe Maqedonisë është përshëndetur sot dhe nga Brukseli përmes përfaqësuesit të lartë të BE për politikë të jashtme dhe siguri, Havier Solana.

Në deklaratën e Solanës, kjo marrëveshje cilësohet si shenjë e pjekurisë dhe përgjegjësive e respektimit të ndërsjellë të dy vendeve.

m.i/NOA

Â

KOMENTE