English

Njoftim nga Ministria e Punëve të Jashtme

MINISTRIA E PUNEVE TE JASHTME

KONFERENCE PER SHTYP

Â

2 nëntor 2009

Â

Â

Ju bëjmë të ditur se nesër, në datë 2 nëntor 2009, në orën 10.00,

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Ilir Meta, do të marrë pjesë në ceremoninë e çeljes së vitit të ri akademik në Universitetin Europian të Turizmit në Tiranë (EUFT), ku edhe do të mbajë një fjalim të shkurtër.

Ceremonia zhvillohet tek selia e EUFT, godina 15- katëshe në Bulevardin "Zogu I" përballë Stacionit të Trenit.

Â

Rreth EFUT

Ky universitet u krijua nga Fondacioni i Universitetit Europian për Turizmin, i vendosur në Tiranë për të realizuar parashikimet e Unitetit të Turizmit të Komisionit Europian - Sipërmarrja e Përgjithshme Drejtuese.

Â

Jeni të ftuar të merrni pjesë dhe ta pasqyroni këtë aktivitet.

Drejtoria e Shtypit dhe Informacionit

Â

Â

KOMENTE