English

Rovena Stefa zhvishet provokueshëm, seksi në një videoklip

Tiranë, 7 Nëntor NOA - Ajo që e karakterizon më shumë se zëri, është zhveshja për të nxjerrë në pah hiret dhe këtë Rovena duket se e ka kuptuar mirë ndaj ka vendosur të zhvishet edhe ca.

Së fundi paraqitet në një videoklip foto të të cilit shihni, ku gjinjtë i kanë dalë goxha jashtë, aq sa provokueshëm ka rrëmbyer sytë e djemve që e kanë kthyer në temë dite këtë spot.

Këngëtarja Rovena Stefa, me veshjen bikini që shfaqet në videoklip, ka marrë poza seksi, duke qëndruar pranë një djaloshi tjetër me mbathje ngjyrë hiri.

Kënga "Malli" ka disa kohë që po transmetohet nëpër televizionet shqiptare dhe ato kosovare.

Kënga është pritur goxha mirë, sigurisht referuar videoklipit të nxehtë ku Rovena siç shumë shprehen, ka marrë lëvdata për zhveshjen e saj dhe paraqitjen seksi, sesa për klipin apo cilësinë e këngës.

f.sh/NOA

KOMENTE