English

Emri, Maqedonia: Jemi unik në propozimin tonë

Shkup, 8 Nëntor NOA-Maqedonia nuk ka hequr dorë nga propozimi për formulën e dyfishtë, emrit kushtetues të vendit Republika e Maqedonisë për përdorim ndërkombëtar dhe emrit të ndryshuar për marrëdhëniet bilaterale me Greqinë.

Presidenti i Maqedonisë, Gjorgje Ivanov, ka deklaruar se kreu shtetëror i këtij vendi është unik rreth çështjes së strategjisë për zgjidhjen e kontestit rreth emrit.

m.i/NOA

KOMENTE