English

Shirat shkaktojnë përmbytje në qarkun e Shkodrës

Shkodër, 8 nëntor NOA- Moti i keq ka shkaktuar pasoja të rënda edhe në qarkun e Shkodrës.

Shirat e dendura që kanë shoqëruar natën e kaluar shkaktuar situata problematike në Â zonën e Nënshkodrës, në fushën nga Torovica-Mali Jushit, deri tek ura e Ded Gjo Lulit në Velipojë.

Në këto zona janë përmbytur rreth 300 hektarë tokë si dhe disa banesa.

Ashtu si në Laç edhe në Shkodër shkak i përmbytjeve është bërë bllokimi i kanaleve të kullimit.

k.k/NOA

KOMENTE