English

Ukrainë, shkon në 135 numri i të vdekurve nga gripi i derrave

Ukrainë, 8 nëntor NOA - Të paktën 135 persona ka gjetur vdekjen gjatë këtij viti nga virusi A/H1N1 në Ukrainë.

Autoritetet vendase bënë të ditur se pacientët kishin simptomat e gripit të derrit dhe analizat vërtetuan infektimin e tyre nga ky virus.

Ndërkohë që numri i të prekurve ka qenë shumë i madh në Ukrainë por 135 prej tyre ka vdekur për shkak të komplikacioneve.

Pavarësisht masave të marra nga Shëndetësia, virusi A/H1N1 ka shkaktuar një numër të madh vdekjesh në Ukrainë.

k.k/NOA

KOMENTE