English

Një qytetar lajmëron policinë: Më ndihmoni të çoj djalin në Psikiatri

Tiranë, 9 nëntor NOA - Policia e Tiranës është njoftuar dje nga një qytetarë ta ndihmojë për të dërguar djalin e tij të sëmurë mendor në spital.

Ka qenë e pamundur për një prind që të dërgojë vetë djalin e tij të sëmurë mendor për në spital, pasi ai ishte adresuar dhe vërsulej te çdo person që i afrohej.

Kështu forcat e policia shkuan dje në banesën e të sëmurit pranë stacionit të Trenit në kryeqytet për të bindur të djalit të shkojë në spitalin Psikiatrik.

k.k/NOA

KOMENTE