English

Tre të pastrehë vrasin një person dhe pjesët e trupit ia shesin një restoranti

Moskë, 13 Nëntor NOA-Një ngjarje e rrallë dhe e dëgjuar vetëm në fiset kanibale ka ndodhur sot në Rusi, ku tre të pastrehë kanë vrarë një person 25 vjeçar dhe më pas i kanë shitur pjesët e tij të trupit një restoranti.

Autoritetet e Rusisë konfirmuan se ngjarja ndodhi në qytetin Perm, ku tre persona kanë vrarë një njeri, e më pas kanë ngrënë pjesët e trupit, ndërsa pjesët tjera ia kanë shitur një restoranti.

Në një deklaratë hetuesit theksojnë se tre burrat e kishin vrarë me thikë dhe çekiç viktimën 25-vjeçare.

Pas vrasjes, kufoma ishte coptuar dhe pjesërisht është shfrytëzuar për ushqim, ndërsa pjesa tjetër është shitur në një restoranti për mish.

Tre të dyshuarit janë akuzuar për vrasje.

m.i/NOA

KOMENTE