English

Shpronësimet, AKP publikon listën e përfituesve për 2009

Tiranë, 14 Nëntor NOA-Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit të Pronave ka shpallur listën me subjektet e shpronësuara që përfitojnë nga kompensimi financiar për vitin 2009. Drejtori i kësaj agjencie Elvic Cefa, tha se fondi i vënë në dispozicion këtë vit për herë të parë, kapi shifrën prej rreth 10 million eurosh.

Sipas tij nga 521 kërkesa të depozituara, fituese janë shpallur 211 prej tyre.

Kreu i AKKP-së shpjegoi arsyet që çuan në përjashtimin e gati gjysmës së kërkesave për kompensimin financiar të depozituara pranë kësaj agjencie.

Pronarët të shpallur fitues do të duhet të paraqesin pranë AKKP prej së mërkurës së ardhshme, numrin e llogarisë ku do të derdhen shumat respektive.

m.i/NOA

KOMENTE