English

Botërori i futbollit Afrika e Jugut 2010, ja shorti i skuadrave

Tiranë, 4 Dhjetor NOA - Është hedhur sonte shorti për Kampionatin Botëror Afrika e Jugut 2010 dhe janë përcaktuar kështu, 32 skuadrat që do të ndeshen në tetë grupe.

Grupet i gjeni në listën e mëposhtme. Atje spikasin emrat e njohur të futbollit në botë si Italia, kampione në fuqi, e cila në grupin F duket ta ketë më të lehtë kapjen e majave, pasi do të ndeshet me ekipe jo shumë të forta, siç është Zelanda e Re si dhe Sllovakia dhe Paraguai.

Ndërkohë, Spanja, kampione në fuqi e Evropianit të futbollit, në grupin H ku gjendet, do të ndeshet me ekipe gjithashtu "modeste", si Hondurasi, Zvicra dhe Kili.

GRUPI A

GRUPI B

GRUPI C

GRUPI D

AFRIKA JUGUT

ARGJENTINA

ANGLIA

GJERMANIA

MEKSIKA

NIGERIA

USA

AUSTRALIA

URUGUAI

KOREA E JUGUT

ALGJERIA

SERBIA

FRANCIA

GRECIA

SLLOVENIA

GANA

GRUPI E

GRUPI F

GRUPI G

GRUPI H

HOLANDA

ITALIA

BRAZILI

SPANJA

DANIMARKA

PARAGUAI

KOREA VERIUT

ZVICRA

JAPONIA

ZELANDA E RE

ISHUJT AVORE

HONDURAS

KAMERUNI

SLLOVAKIA

PORTUGALIA

KILI

KOMENTE