English

NOA Treg

Tiranë, 12 Korrik 2010 NOA - Në këtë hapësirë gjendet një informacion konkret mbi çmimet që vërehen në tregjet dhe dyqanet e pakicës së Tiranës si dhe tek rrjeti i marketeve "Euromax" dhe hipermarketi "Mercator".

Në këtë pasqyrë ditore, vijnë tablotë e çmimeve që verifikohen nga stafi i NOA-s në terren për t'ju sjellë informacion të dobishëm që në orët e para të ditës.

Ditët e fundit konstatohet ulje e çmimeve të frutave dhe sidomos zarzavateve.

Më poshtë vijon një pasqyrë e çmimeve me pakicë për sot, 12 Korrik 2010:

Artikulli

Njësia

Çmimi në lekë për njësi

Mish viçi cil. I

Kg

750

Mish qingji, cil.I

Kg

680

Djathë i bardhë lope

Kg

450

Djathë i bardhë dele

Kg

550

Djathë kaçkavall lope

Kg

550

Djathë kaçkavall dele

Kg

690

Djathë Gorgonzola

Kg

1130

Vaj luledielli

Kg

160

Vaj ulliri Cil. I

Kg

650

Ullinj Cil. I

Kg

280

Bukë

0.7 Kg

80

Domate fushe

Kg

40

Domate serre

Kg

60

Mollë vendi

Kg

120

Mollë importi

Kg

140

Trangull vendi

Kg

30

Trangull importi

Kg

40

Gjalpë vendi

Kg

650

Gjalpë importi

Kg

450
KOMENTE