English

Renault do të qëndrojë në Formula 1

Francë, 16 Dhjetor NOA - Renault ka vendosur se do të qëndrojë në Formula 1.

Në 2010 skuderia Renault do të vazhdojë të garojë po me të njëjtin emër dhe po si vjet do të sponsorizohet nga kompania "Red Bull".

Gjithashtu kjo kompani ka deklaruar se ka shitur një pjesë të mirë të aksioneve kompanisë luksemburgeze "Ganii Capital".

Me sa duket të dy kompanit do të punojnë së bashku dhe ky bashkëpunim do të fillojë sipas një kontrate të firmosur në fillim të vitit 2010.

Edhe pse këtë vit do të ketë një bashkëpunim të ri përsëri kompania Renault do të mbajë emrin e saj, identitetin e skuderisë dhe veçoritë që e karakterizojnë këtë kompani.

Drejtuesit janë shprehur mjaft të kënaqur nga ky bashkëpunim dhe janë mjaft optimist për fillimin e këtij sezoni sepse kërkojnë të garojnë në nivelet më të larta të Formula 1.

r.b/NOA

Â

KOMENTE