English

Bashkia e Tiranës ngre padi penale ndaj Ferdinand Ponit

Tiranë, 17 dhjetor NOA - Zëdhënësja Bashkisë së Tiranës, Johana Bushi ka reaguar sot në lidhje me deklaratat e Ferdinand Ponit se ai shpif ndaj Bashkisë së Tiranës dhe kryetarit të saj për tokën e kompleksit Tajvan.

"Sot për të disatën herë shtetasi Ferdinand Njazi Poni në cilësinë e zëdhënësit të politikës së përbaltjes, doli dhe përsëriti shpifjet dhe akuzat false ndaj Bashkisë së Tiranës dhe Kryetarit të saj, lidhur me tokën e kompleksit Tajvan.

Bashkia e Tiranës si përherë, politikës së përbaltjes do t'i vendosë përballë të vërtetën dhe ligjin.

Në respekt të opinionit publik, i bëjmë me dije shtetasit Ferdinand Njazi Poni se në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, është regjistruar kallëzimi penal me nr 1875E, paraqitur nga Bashkia e Tiranës kundrejt tij, për veprën penale, shpifje e qëllimshme për shkak të detyrës" tha Bushi

Ajo gjithashtu deklaroi se ndaj Ponit i është bërë padi civile për dëmshpërblimin e imazhit të cënuar të Bashkisë së Tiranës, duke kërkuar prej tij mbjelljen e 1250 pemëve të llojit bli.

"Shtetasi Ferdinand Poni të shkojë e të faktojë pranë organeve të drejtësisë shpifjet dhe akuzat e lëshuara papërgjegjshmërisht, duke uzurpuar ekranet e qytetarëve kundër Bashkisë së Tiranës dhe Kryetarit të saj.

Bashkia e Tiranës nuk do të çojë dëm asnjë sekondë nga puna e saj.

Bashkia e Tiranës nuk do të përçojë përmes ekraneve, përgjigje boshe për shpifje e trillime të ulëta" përfundoi Bushi.

k.k/NOA

Â

Â

KOMENTE