English

Nesër në 18.47, në Evropë fillon stina e dimrit

Tiranë, 20 Dhjetor NOA - Në orën 18.47 të ditës së nesërme (e Hënë), sipas kohës së Evropës Qendrore, në hemisferën veriore fillon dimri. Kurse në hemisferën jugore nesër në të njëjtën orë, nis stina e verës.

Ky dimër për hemisferën veriore ku ndodhet edhe Shqipëria, pritet të zgjasë 88 ditë, 23 orë dhe 45 minuta ndërsa stina e pranverës mbërrin më 20 mars 2010.

e.r/NOA

KOMENTE