English

Prokuroria jep pretencën për dy anglezët pedofilë

Tiranë, 22 dhjetor NOA - Prokuroria ka dhënë sot pretendon ndaj dy të pandehurve anglez të cilët akuzohen akuzuar për pedofili në qendrën "Fëmijët e tij" që administrohej nga David Braun në Tiranë.

Prokuroria e Tiranës i kërkoi sot trupit gjykues të dënojë me 22 vite burg të akuzuarin Dino Kristodulos dhe 17 vite burgim për Robin Arnold.

Dy anglezët akuzohen për kryerje të marrëdhënieve seksuale me të mitur. Ata u ekstraduan në vitin 2006 nga Britania ndërsa administratori i qendrës ku 2 anglezët punonin, David Braun u dënua me 20 vite heqje lirie.

Abuzimi me të miturit ne qendrën "Fëmijët e tij" u zbulua në vitin 2005, ndërsa të miturit dëshmuan se ishin përdhunuar sistematikisht nga administratori dhe dy të akuzuarit e tjerë.

k.k/NOA

KOMENTE