English

Ipeshkvi, imzot Dodë Gjergji: Kosova i dërgon botës mesazhin e paqes dhe lirisë

Prishtinë, 25 dhjetor NOA - Nata e Krishtlindjeve është festuar edhe në Prishtinë në kishën katolike të Shën Ndout, ku u mbajt një meshë e shenjtë.

Ipeshkvi i Kosovës, imzot Dodë Gjergji mbajti një fjalim ku u shpreh se Kosova i dërgon botës mesazhin e paqes, lirisë dhe mirëkuptimit. Ndërkohë që në meshë kanë marrë pjesë shumë besimtare të krishterë dhe veç tyre kanë qenë të pranishëm edhe përfaqësues të besimit mysliman.

k.k/NOA

KOMENTE