English

Pakistan, talebanët sulmojnë tre shkolla

Pakistan, 25 dhjetor NOA - Sulmohen dhe shkatërrohen tre shkolla nga guerrilasit talebane.

Shkollat e shkatërruara ndodhen në veri-perëndim të Pakistanit, në kufi me Afganistanin.

Sipas medieve lokale, dy shkollat që u sulmuan më pra ndodhet 1.5 kilometra larg njëra-tjetrës, në Khyber Agency.

Ndërsa shkolla e tretë e shkatërruar ishte një lice në rajonin Sufaid Dheri, në afërsi të Peshauarit.

Autoritetet nuk raportojnë viktima nga sulmet.

Â

KOMENTE