English

Bettega: Për mua, futbolli e ka emrin Juventus

Torino, 28 Dhjetor NOA - Ditën e sotme Roberto Bettega ka folur sot për herë të parë në këtë rikthim të tij si zëvendësdrejtor i përgjithshëm i klubit të Juventusit. Ai ka deklaruar se nuk do të harrojë asnjëherë të shkuarën e tij si në të mirë ashtu dhe në çaste të vështira, por tashmë është koha që si ai dhe klubi të vështrojnë të ardhmen që kanë përpara.

"Për mua futbolli ka qenë dhe është gjithmonë Juventus, dhe sapo mora një ofertë të tillë nga to pranova menjëherë", - kanë qenë fjalët e Bettegës.

Ai gjithashtu ka thënë se jeta e tij ka qenë gjithmonë e lidhur me klubin Juventin dhe ai është tepër i gatshëm që tashmë që rikthehet si pjesë e tij të japë maksimumin në këtë projekt që flitet rreth klubit bardhë e zi.

r.b/NOA

KOMENTE