English

Solidarizimi, Brad dhe Angelina i dhurojnë 100 mijë dollarë fshatit SOS

Amerikë, 28 dhjetor NOA - Aktorët dhe bashkëshortët e famshëm të Hollivud-it, Angelina Jolie dhe Brad Pitt i kanë dhuruar SOS, fshatit ndërkombëtar të fëmijëve një shumë prej 100 000 dollarëve, një organizatë alternative e cila ka për qellim ndihmën dhe kujdesin ndaj fëmijët pa prindër mirëqenies.

"Ne drejtpërdrejt e kemi parë se çfarë pune të madhe kryen SOS Fshati Ndërkombëtar i Fëmijëve, të cilët merren me kujdesin e jetimëve dhe fëmijëve të braktisur" ka thënë aktorja 34-vjeçare, e cila nga gjashtë fëmijët e saj, tre prej tyre i ka të adoptuar.

Â

KOMENTE