English

Dhoma e Tregtisë sensibilizon biznesin për të ndihmuar banorët e dëmtuar

Tiranë, 10 janar NOA - Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë ka njoftuar sot se ka ndërmarrë një fushatë sensibilizuese për biznesin anëtar dhe jo të saj për të ndihmuar në zonat e përmbytura në veri të vendit.

"Në këtë linjë në bashkëpunim me Ministrinë e Tregtisë, Ekonomisë dhe Energjetikës, nesër, do të zhvillohet një takim me bizneset dhe drejtuesit kryesore të Dhomës dhe Ministrisë, në shërbim të këtij qëllimi" thuhej në deklaratën për shtyp të Dhomës së Tregtisë.

KOMENTE