English

Lazarati ndihmon banorët e dëmtuar nga përmbytjet në Shkodër

Tiranë, 12 janar NOA -Disa komuna të Qarkut Gjirokastër, në shenjë solidariteti me banorët e shpërngulur nga përmbytjet në Qarkun e Shkodrës, kanë vendosur të japin një kontribut financiar.

Ministria e Brendshme deklaroi sot se Komuna Lazarat dhe Komuna Cepo vendosën të kontribuojnë me nga 4 milion lekë të vjetra, Komuna Lunxhëri 3 mijë euro, Komuna Odrie, Komuna Pogon dhe Komuna Dropull i Sipërm nga 2 mijë euro.

Kontributi i Komunës Lazarat do të shtohet edhe me një pagë mujore të kreut të komunës dhe nga 5 mijë lekë nga çdo i punësuar dhe çdo këshilltar.

Po kështu në këtë komunë është krijuar edhe një komision për të nxitur kontributin e komunitetit.

k.k/NOA

KOMENTE