English

Obama: Nuk arrita të bashkoj Amerikën, do të provoj më 2010

Uashington, 14 Janar NOA - "Nuk arrita të bashkoj amerikanët, por do të provoj përsëri në vitin 2010". Presidenti amerikan, Barack Obama e ka bërë këtë deklaratë për revistën "People" duke theksuar se "nuk ka arritur të bashkojë vendin, por do të provoj përsëri" dhe pranuar kështu një atmosferë ndarjeje, lidhur me emërimin e tij një vit më parë.

Sipas Obamës, çfarë është e humbur është "kuptimi i ndryshimit se si Uashingtoni punon."

Axhenda e vitit të tij të dytë, - citon Barack Obama do të përqendrohet në bashkimin e vendit rreth vlerave të përbashkëta, "qofshin këto demokratë apo republikanë".

a.k/NOA

KOMENTE