English

Obama premton: Luftë papunësisë

Uashington, 26 Janar - Presidenti i Shteteve të Bashkuara Barak Obama premtoi sot përgjigje të pandërprerë ndaj humbjes së vendeve të punës, për të cilën tha se po bëhet "epidemike". Në një ngjarje ku e shpalli paketën e kredive dhe masave tjera për shtresën e mesme, Obama tha se buxheti i ardhshëm do të pasqyrojë fokusin për zhvillimin e familjeve të thjeshta.

"Krijimi i pandërprerë i vendeve të mira të punës është gjëja më e rëndësishme që mund ta bëjmë për ta ringritur shtresën e mesme", tha Obama i cituar nga Evropa e Lirë.

KOMENTE