English

Gjuroviq në Tiranë, prezanton arritjet e Malit të Zi

Podgoricë, 27 janar NOA - Ministrja për integrimet evropiane, pranë Qeverisë së Malit të Zi, Gordana Gjuroviq do të marrë pjesë në Forumin e Tretë Rajonal për bashkëpunimin ndërkufitar të vendeve të Ballkanit Perëndimor, i cili do të mbahet nesër dhe pasnesër në Tiranë.

Gjuroviq, siç është paralajmëruar, do të prezantojë rezultatet të cilat i ka realizuar Mali i Zi në kuadër të IPA projekteve të bashkëpunimit ndërkufitar në periudhën e kaluar.

Po ashtu, ai pritet të prezantojë dhe parashikimet për vitin 2010 dhe marrëdhëniet e mira fqinjësore.

Siç bëhet e ditur, gjatë qëndrimit në Tiranë,z. Gjuroviq do të takohet edhe me homologen e vet shqiptare, Ministren e Integrimit Evropian, Majlinda Bregu.

i.b/e.r/NOA

KOMENTE