English

Samsung GT-S5620, disa të dhëna para publikimit

Samsung GT-S5620 Monte, është tipi më i fundit i kësaj kompanie i cili pritet të hidhet në tregun evropian në muajin mars të këtij viti.

Ai do të jetë një model i dizenjuar për tu përdorur vetëm me prekje pasi është tauch - screen dhe do të ketë një ekran 3 polsh.

Gjithashtu ai do të ketë mundësinë e lidhjes me teknologjitë HSDPA, Wi-Fi dhe Bluetooth. Për sa i përket memories së tij pritet të jetë tepër e bollshme madje do të mbahet në skedat microSD.

Krahas saj teknologjia e cila do të përdoret në ekranin touch të saj duket se do të jetë TouchWiz UI dhe si sistem operativ i këtij celulari duket se do të jetë ai Bada kjo si arsye për ti paraprirë modeleve pasardhëse që do të jenë smartphone.

r.b/NOA

KOMENTE