English

Turqi, baba i dy binjakëve por vetëm njëri është i tij

Turqi, 30 Janar NOA - Ka ndodhur në turqi ku një baba i dy binjakëve pas analizave të ADN rezultoi se vetëm njëri prej tyre ishte i tij. Kjo gjë erdhi si pasojë pasi burri dyshonte se gruaja e tij e tradhtonte dhe ishte pikërisht ajo çka ai mendonte pasi e shoqja kishte dhe një të dashur me të cilin kryente mardhënie seksuale.

Kjo ishte dhe arsyeja pse ai kërkoi analizat e ADN pas linjes së fëmijëve.

Në një ditë kishte qëlluar që gruaja e tij kishte kryer mardhënie si me të dashurin e saj dhe me bashëshortin dhe rezultati i kësaj ishin pikërisht binjakët për të cilët burri turk është baba vetëm për njërin.

r.b/NOA

KOMENTE