English

Lady GaGa, Taylor Swift dhe Beyonce bëhen bashkë për Haitin

Los Anxhelos, 31 janar - Lady GaGa, Taylor Swift dhe Beyonce thuhet se kanë incizuar një këngën e vitit 1985 e njohur si singli që promovonte solidaritet, përkatësisht e njohur me titullin "We Are the World".

Këngëtaret duan ta ringjallin edhe njëherë këngën për të ndihmuar të dëmtuarit e tërmetit në Haiti. Projekti, i cili ka qenë i organizuar nga producenti Quincy Jones dhe Lionel Richie, pritet që të incizohet në Los Anxhelos të hënën.

ipko/NOA
KOMENTE