English

Prifti kontrollon besimtarët, me gjurmët e gishtave

Varshavë, 31 janar NOA - Një prift polak ka instaluar lexues në kishën e tij që nxënësit t'i vënë gishtat, në mënyrë që të mbikëqyrë pjesëmarrjen e tyre në meshë.

"Gazeta Viborça" tha se nxënësit do të duhet t'i lënë gjurmët e gishtave sa herë që do të shkojnë në kishë brenda tre viteve, dhe në qoftë se marrin pjesë në 200 mesha, atëherë do të lirohen nga obligimi për të hyrë në provim.

KOMENTE