English

Bashkimi Evropian kërcënon Bullgarinë

Bruksel, 3 Shkurt - Bashkimi Evropian ka tërhequr vërejtjen se Bullgaria mund të humbasë miliarda euro fonde ndihmë nga BE-ja si dhe mund të përballet me gjoba, nëse qeveria nuk i jep fund keqpërdorimit të financave.

Komisioni Evropian i ka bërë të qartë Bullgarisë se mund të gjobitet deri në 126 milionë euro, nëse nuk qartëson disa nga rastet ku dyshohet për korrupsion. /rfe/

KOMENTE