English

I ftohti dimëror do të vazhdojë deri në muajin mars

Itali, 3 Shkurt NOA - Pjesa e dytë e muajt shkurt do të jetë momenti më i ftohtë i këtij sezoni dimri i cili do të vazhdojë edhe gjatë muajit mars.

Ky rezultat ka ardhur si rrjedhojë e studimeve të kryera nga metereologët e qytetit të Firenzes ku sipas tyre parashikohet të vijnë masa ajri të ftohta në vazhdim të muajt shkurt të cilat do të kenë vazhdimësinë e tyre dhe në muajin mars.

Ky i ftohtë i cili ka përfshirë pjesën më të madhe të Evropës, Azinë dhe Amerikën sipas tyre do të vijojë akoma me temperatura me të ulëta duke filluar që nga java e ardhshme.

Kjo gjë do të thotë se për ardhjen e pranverës duhet të presim muajin prill dhe e vetmja gjë që na ngelet është të gjejmë mënyrën për tu mbrojtur nga ky i ftohtë.

r.b/NOA

KOMENTE