English

Kryevepra e Pikasos shitet 13 milionë dollarë

Londër, 3 Shkurt NOA - Një kryevepër e Pikasos, e cila nuk ishte parë në publik për më shumë se katër dekada, është shitur në ankand për rreth 13 milionë dollarë amerikanë.

Piktura "Tete de Femme (Jacqueline), portret i gruas së dytë të artistit spanjoll, pritej të shitej për më pak se gjysma e çmimit që mori në ankandin në Londër. Piktura e kompletuar në 1963, nuk ishte parë prej vitit 1967, dhe për afro 30 vjet ka qenë në të njëjtin koleksion.

KOMENTE