English

Ministri i Mbrojtjes Imami, merr pjesë në ministerialin e NATO-s

Tiranë, 3 shkurt NOA - Ministri i Mbrojtjes, Arben Imami do të marrë pjesë në takimin informal të Ministrave të Mbrojtjes të vendeve anëtare të NATO-s, i cili mbahet në Stamboll, Turqi, më datë 4 dhe 5 shkurt.

Gjatë këtij ministeriali do të diskutohen çështje, që kanë të bëjnë me angazhimet e NATO-s.

Pas takimit, ministri i Mbrojtjes do të udhëtojë për në Mynih, Gjermani, ku më datë 6 dhe 7 shkurt do të zhvillohet Konferenca e Sigurisë, me pjesëmarrjen e personaliteteve të politikës evropiane dhe më gjerë.

Gjatë konferencës do të diskutohet mbi të ardhmen e sigurisë evropiane dhe globale si dhe strategjinë dhe misionin e NATO-s.

k.k/NOA

KOMENTE