English

AMC zgjat edhe një javë përfitimet për What's Up

English Version Below

Tiranë, 4 Shkurt NOA - Kompania celulare AMC, njofton se për shkak të kërkesës së madhe, u jep edhe një javë kohë abonentëve What's Up që të përfitojnë nga oferta javore dhe ajo mujore me 0 lekë.

Nëse abonentët What's Up e rimbushin llogarinë me 300 lekë, mund të flasin me 0 lekë/min me miqtë e tyre What's Up, gjithë ditën dhe natën, për një javë rresht.

Në ofertë përfshihet internet falas (100 MB) dhe mesazhe Zlango falas pa limit brenda rrjetit AMC.

Koha e bisedës, interneti dhe mesazhet Zlango të kësaj oferte janë të vlefshme një javë nga dita e rimbushjes.

Gjithashtu nëse e rimbushin llogarinë me 800 lekë apo më shumë, abonentët What's Up përfitojnë telefonata me 0 lekë/min brenda grupit, internet falas dhe mesazhe Zlango falas dhe pa limit drejt rrjetit AMC.

Të gjitha këto janë të vlefshme për një muaj nga dita e rimbushjes. Tarifa fikse për çdo telefonatë është 3 lekë. Ofertat What's Up 300 lekë dhe What's Up 800 lekë janë të vlefshme deri më 7 shkurt 2010.

Abonentët What's Up i përfitojnë këto ofertë sa herë të rimbushin llogarinë me 300 ose 800 lekë dhe marrin një SMS që i lajmëron se përfituan ofertën. What's Up është komuniteti më i madh rinor dhe AMC u ofron një larmi mundësish për të komunikuar dhe për të mbajtur lidhjet me miqtë e tyre. Shikoni dhe videon e sloganit të ri {youtube}2UyB3_ZMMUQ{/youtube}

KOMENTE