English

Pete Wentz: "Fall Out Boy jo gati për tu kthyer"

Majemi, 6 shkurt, NOA - Pete Wentz në një deklaratë për shtyp ka thënë se të flasësh për Fall Out Boy ka qenë një lulëzim por ai nuk është i sigurtë nëse grupi do të këndojë së bashku përsëri.

Në fillim të javës solisti i grupit Patrick Stump tha se grupi ishte bërë pasi Wentz tha se ai nuk kishte parë një të ardhme për Bandën Platin.

Por të premten, Wentz tha se anëtarët e grupit janë vetëm duke bërë gjërat larg njëri-tjetrit dhe nuk është e qartë ku qëndron e ardhmja e tyre.

"Ne thjesht nuk kemi pasur kohë për të thënë diçka. Gjithçka që kam për të thënë është : "Njeri, jam i humbur me Fall Out Boy, dhe kam marrë një vendim të rëndësishëm lidhur me djalin tim," tha basisti i grupit.

Tani unë jam në rregull nëse Fall Out Boy kthehen apo nuk kthehen. Nëse është argëtim për të gjithë që të jemi sërish bashkë atëherë atë do të bëjmë... Unë dua që kjo të jetë autentike nëse ne kthehemi," tha Wentz.

Edhe pse ai ishte në një festë në shtëpinë e Venus Williams të premten pasdite ai tha se nuk mund ta shohë veten duke u marrë seriozisht me muzikë: "Unë nuk e di se jam i prerë me të vërtetë të jem një artist solo. Dhe nuk është me të vërtetë një aspiratë e imja", ka thënë Pete Wentz.

f.sh/noa

KOMENTE