English

BBC, stop programeve që janë vetëm për vdekjet mbretërore

Londër, 22 Shkurt NOA - Rrjeti i BBC ka vendosur që duke filluar që nga dita e sotme e në vazhdim nuk do të ketë më ndërprejej për edicione të jashtëzakonshme të cilat kanë të bëjnë vetëm me ndrajen nga jeta të njerëzve mbretëror.

Me këtë veprim të BBC shumë figurat njohura si presidenti i SH.B.A Obama, kryeministri britanik Braun ose Papa janë vënë në të njëjtën klasë me personat të cilët mund të quhen " të njohur" ndërsa për sa i përket renditjes sipas BBC për personat më të rëndësishëm në "death list" mbetet numri një Mbretëresha Elizabeta, burri i saj Duka i Edimburgut, princ Karli dhe Uilliams i cili është dhe pasardhës i drejtpërdrejtë i tronit mbretëror.

r.b/NOA

KOMENTE