English

Papandreu: Kriza jonë, edhe te të tjerët

Athinë, 22 shkurt, NOA - Problemet ekonomike të Greqisë mund të përhapen duke infektuar dhe vende të tjera. Një fakt të tillë e ka bërë me dije kryeministri i Greqisë, Jorgos Papandreu, sipas të cilit Greqia nuk është e vetmja që ka probleme të tilla në një kohë krizë. Sipas tij, ky është një prej momenteve më të vështira të historisë bashkëkohore të Greqisë, porse ajo nuk duhet veçuar, pasi edhe vende të tjera kanë shumë probleme. Ndërkaq, ai paralajmëroi për pasoja serioze nëse Greqisë i mohohet asistenca.

Prandaj, përfundoi duke i bërë thirrje audiencës televizive që të mos tërhiqet nga ajo që dëgjon për të mos vizituar Greqinë, pasi sipas tij, ajo megjithë problemet që ka, mbetet një vend i bukur dhe me vlera.

n.e/NOA

KOMENTE