English

Sanremo, një bum i vërtetë spektaorësh

Itali, 23 Shkurt NOA - Edicioni i këtij viti i festivalit të Sanremos në Itali ka shënuar një numër rekord shikuesin në televizonin e Rai - t, një numër i cili ka arritur të dyfishohet në krahasim me vitin e shkuar.

Këtë lajm e ka bërë të ditur vetë media e Rai - t, e cila në lajmet e saj të natës arriti të kapte këtë shifër rekord shikuesish.

Krahas televizionit, Sanremo me sa duket ka triumfuar dhe në ueb ku dhe aty ka qenë një sukses i vërtetë për to pasi klikueshmëria e kësaj faqeje ka qenë mjaft e lartë dhe ka shënuar një shifër rekord vizitorësh.

r.b/NOA

KOMENTE