English

Fishë teknike - Kush janë deputetët e Kuvendit

Gjeni dhe tekstin e plotë të betimit

Tiranë, 25 shkurt, NOA - Bazuar në rregulloren e Kuvendit, nisi sot pasdite betimi i deputetëve që u futën me vonesë në Parlament. Betimi i plotë u lexua nga Topalli: "Betohem me nderin tim se do të kryej me ndërgjegje detyrën si deputet i popullit në Kuvend. Do të përfaqësoj denjësisht popullin, do t'i bindem Kushtetutës dhe ligjeve, do të mbroj lirinë dhe pavarësinë e Shqipërisë, do të respektoj dhe do të mbroj të drejtat dhe liritë e shtetasve dhe do të përpiqem me të gjitha fuqitë e mia për përparimin e Atdheut dhe mirëqenien e popullit tim". Më tej, Topalli nis sipas rregullores të thërrasë një për një deputetët që bëjnë betimin.

Më poshtë gjeni një fishë teknike me të dhëna mbi deputetët e Kuvendit

Koalicioni "Aleanca e Ndryshimit" 70 mandate, përkatësisht:

Partia Demokratike 68 mandate Partia "Për Drejtësi dhe Integrim" 1 mandat Partia Republikane Shqiptare 1 mandat

Koalicioni "Aleanca Socialiste për Integrim" 4 mandate, përkatësisht:

Partia "Lëvizja Socialiste për Integrim" 4 mandate

Koalicioni "Bashkimi për Ndryshim" 66 mandate, përkatësisht:

Partia "Bashkimi për të Drejtat e Njeriut" 1 mandat Partia Socialiste e Shqipërisë 65 mandate

Lista emërore e deputeteve të zgjedhur sipas qarqeve

QARKU BERAT

Nr. Emri Atësia Mbiemri Subjekti Zgjedhor

1 Erion Mirdash Braçe Partia Socialiste e Shqipërisë

2 Ermonela Koço Felaj Partia Socialiste e Shqipërisë

3 Fidel Bahir Ylli Partia Socialiste e Shqipërisë

4 Genc Stefanaq Pollo Partia Demokratike

5 Lefter Novruz Maliqi Partia Demokratike

6 Marko Naum Bello Partia Socialiste e Shqipërisë

7 Mehmet Veip Xheka Partia Demokratike

8 Nasip Qani Naço Lëvizja Socialiste për Integrim

QARKU DIBËR

Nr. Emri Atësia Mbiemri Subjekti Zgjedhor

1 Bedri Selman Hoxha Partia Demokratike

2 Jemin Ramadan Gjana Partia Demokratike

3 Qemal Tahir Minxhozi Partia Socialiste e Shqipërisë

4 Sadri Ismail Abazi Partia Socialiste e Shqipërisë

5 Selami Eqerem Xhepa Partia Demokratike

6 Sherefedin Hamit Shehu Partia Demokratike

QARKU DURRËS

Nr. Emri Atësia Mbiemri Subjekti Zgjedhor

1 Albana Sadik Vokshi Partia Demokratike

2 Blendi Pellumb Klosi Partia Socialiste e Shqipërisë

3 Eduard Ismail Halimi Partia Demokratike

4 Ferdinand Mynyr Xhaferri Partia Demokratike

5 Gazmend Nuri Oketa Partia Demokratike

6 Gazmir Halo Bizhga Partia Socialiste e Shqipërisë

7 Hazir Sadri Gashi Partia Socialiste e Shqipërisë

8 Igli Latif Cara Partia Demokratike

9 Klodiana Fatmir Spahiu Partia Socialiste e Shqipërisë

10 Lefter Haki Koka Lëvizja Socialiste për Integrim

11 Osman Nazmi Metalla Partia Demokratike

12 Rudina Ibrahim Seseri Partia Socialiste e Shqipërisë

13 Ylli Islam Lama Partia Demokratike

QARKU ELBASAN

Nr. Emri Atësia Mbiemri Subjekti Zgjedhor

1 Adriana Hajredin Gjonaj Partia Demokratike

2 Agim Sali Leka Partia Socialiste e Shqipërisë

3 Ardian Zenelabedin Turku Partia Demokratike

4 Damian Lek Gjiknuri Partia Socialiste e Shqipërisë

5 Dashnor Riza Sula Partia Demokratike

6 Ilir Tomorr Bejtja Partia Socialiste e Shqipërisë

7 Luçiano Dhimiter Boçi Partia Demokratike

8 Lulezim Xhelal Basha Partia Demokratike

9 Rrahim Xhevit Çota Partia Demokratike

10 Shegush Osman Ligori Partia Socialiste e Shqipërisë

11 Skender Adem Hasa Partia Socialiste e Shqipërisë

12 Sybi Reshit Hida Partia Demokratike

13 Taulant Kasem Balla Partia Socialiste e Shqipërisë

14 Valentina Abedin Leskaj Partia Socialiste e Shqipërisë

QARKU FIER

Nr. Emri Atësia Mbiemri Subjekti Zgjedhor

1 Albert Nikollaq Çaçi Partia Socialiste e Shqipërisë

2 Arben Kristaq Çuko Partia Socialiste e Shqipërisë

3 Armando Nikolla Subashi Partia Socialiste e Shqipërisë

4 Bashkim Muhamet Fino Partia Socialiste e Shqipërisë

5 Dritan Vlash Prifti Lëvizja Socialiste për Integrim

6 Enkelejd Lutfi Alibeaj Partia Demokratike

7 Ermelinda Ahmet Meksi Partia Socialiste e Shqipërisë

8 Ervin Agim Koçi Partia Socialiste e Shqipërisë

9 Fatos Asllan Beja Partia Demokratike

10 Fatos Banush Tushe Partia Socialiste e Shqipërisë

11 Gramoz Kaso Ruci Partia Socialiste e Shqipërisë

12 Ilir Andrea Bano Partia Demokratike

13 Mesila Fatmir Doda Partia Demokratike

14 Piro Dano Lutaj Partia Socialiste e Shqipërisë

15 Sokol Vangjel Olldashi Partia Demokratike

16 Vasillaq Kiv Ngresi Partia Demokratike

QARKU GJIROKASTËR

Nr. Emri Atësia Mbiemri Subjekti Zgjedhor

1 Arta Agim Dade Partia Socialiste e Shqipërisë

2 Et'hem Novruz Ruka Partia Socialiste e Shqipërisë

3 Genc Pellumb Ruli Partia Demokratike

4 Spiro Foto Ksera Partia Demokratike

5 Vangjel Llambi Tavo Partia Socialiste e Shqipërisë

QARKU KORÇË

Nr. Emri Atësia Mbiemri Subjekti Zgjedhor

1 Alfred Maliq Dalipi Partia Socialiste e Shqipërisë

2 Arben Nevruz Ahmetaj Partia Socialiste e Shqipërisë

3 Ben Kristaq Blushi Partia Socialiste e Shqipërisë

4 Edmond Shyqyri Spaho Partia Demokratike

5 Fatbardh Agim Kadilli Partia Demokratike

6 Gjergji Stefan Papa Partia Demokratike

7 Ismail Shefki Hoxha Partia Demokratike

8 Ledina Bardhyl Aliolli Partia Demokratike

9 Mimi Pjerin Kodheli Partia Socialiste e Shqipërisë

10 Olta Sotir Xhacka Partia Socialiste e Shqipërisë

11 Pandeli Sotir Majko Partia Socialiste e Shqipërisë

12 Ridvan Vait Bode Partia Demokratike

QARKU KUKËS

Nr. Emri Atësia Mbiemri Subjekti Zgjedhor

1 Asllan Shaban Dogjani Partia Socialiste e Shqipërisë

2 Besnik Xhaferr Dushaj Partia Demokratike

3 Fatos Bajram Hoxha Partia Demokratike

4 Flamur Dalif Noka Partia Demokratike

QARKU LEZHË

Nr. Emri Atësia Mbiemri Subjekti Zgjedhor

1 Armando Ndue Prenga Partia Socialiste e Shqipërisë

2 Edi Tonin Paloka Partia Demokratike

3 Gjok Llesh Jaku Partia Socialiste e Shqipërisë

4 Gjovalin Pjeter Kadeli Partia Socialiste e Shqipërisë

5 Mark Pjeter Marku Partia Demokratike

6 Pavlina Gjergj Hoti Partia Demokratike

7 Rrajmond Erzan Hoxha Partia Demokratike

QARKU SHKODËR

Nr. Emri Atësia Mbiemri Subjekti Zgjedhor

1 Arenca Vehbi Trashani Partia Demokratike

2 Astrit Myfit Bushati Partia Demokratike

3 Astrit Skender Beci Partia Socialiste e Shqipërisë

4 Gezim Xhemal Dibra Partia Demokratike

5 Gjok Tom Uldedaj Partia Demokratike

6 Ilir Hamid Beqja Partia Socialiste e Shqipërisë

7 Jozefina Filip Topalli Partia Demokratike

8 Ndue Llesh Paluca Partia Demokratike

9 Ndue Marash Kola Partia Socialiste e Shqipërisë

10 Paulin Nikoll Sterkaj Partia Demokratike

11 Tom Gjek Doshi Partia Socialiste e Shqipërisë

QARKU TIRANË

Nr. Emri Atësia Mbiemri Subjekti Zgjedhor

1 Aldo Tonin Bumçi Partia Demokratike

2 Andis Xhevdet Harasani Partia Socialiste e Shqipërisë

3 Arben Fahri Imami Partia Demokratike

4 Artan Ilia Gaçi Partia Socialiste e Shqipërisë

5 Besnik Mitat Baraj Partia Socialiste e Shqipërisë

6 Bujar Faik Nishani Partia Demokratike

7 Dashamir Myslym Peza Partia Socialiste e Shqipërisë

8 Ditmir Sulejman Bushati Partia Socialiste e Shqipërisë

9 Eduard Pajtim Shalsi Partia Socialiste e Shqipërisë

10 Eglantina Muharrem Gjermeni Partia Socialiste e Shqipërisë

11 Enkelejda Hamit Shkreli Partia Socialiste e Shqipërisë

12 Fatmir Ali Mediu Partia Republikane

13 Fatmir Sezai Xhafaj Partia Socialiste e Shqipërisë

14 Florian Prokop Mima Partia Demokratike

15 Gent Hysen Strazimiri Partia Demokratike

16 Gerti Jusuf Bogdani Partia Demokratike

17 Ilir Çajup Rusmali Partia Demokratike

18 Ilir Rexhep Meta Lëvizja Socialiste për Integrim

19 Ilir Xhelil Gjoni Partia Socialiste e Shqipërisë

20 Kastriot Selman Islami Partia Socialiste e Shqipërisë

21 Lajla Ylber Pernaska Partia Demokratike

22 Luan Shyqyri Skuqi Partia Demokratike

23 Majlinda Enver Bregu Partia Demokratike

24 Myqerem Ramazan Tafaj Partia Demokratike

25 Namik Hamza Dokle Partia Socialiste e Shqipërisë

26 Rajmonda Skender Bulku Partia Demokratike

27 Sajmir Bashkim Tahiri Partia Socialiste e Shqipërisë

28 Sali Ram Berisha Partia Demokratike

29 Tritan Masar Shehu Partia Demokratike

30 Vasilika Llambi Hysi Partia Socialiste e Shqipërisë

31 Viktor Anest Gumi Partia Demokratike

32 Xhemal Myslym Qefalia Partia Socialiste e Shqipërisë

QARKU VLORË

Nr. Emri Atësia Mbiemri Subjekti Zgjedhor

1 Arben Astrit Isaraj Partia Socialiste e Shqipërisë

2 Arben Qamil Malaj Partia Socialiste e Shqipërisë

3 Ardian Qenan Kollozi Partia Demokratike

4 Astrit Hiqmet Patozi Partia Demokratike

5 Dashamir Mehmet Tahiri Partia për Drejtësi dhe Integrim

6 Eltar Tofik Deda Partia Socialiste e Shqipërisë

7 Fatmir Avni Toci Partia Socialiste e Shqipërisë

8 Kreshnik Tomorr Çipi Partia Demokratike

9 Leonard Petrit Demi Partia Demokratike

10 Luiza Mihal Xhuvani Partia Socialiste e Shqipërisë

11 Shpetim Hysni Idrizi Partia Socialiste e Shqipërisë

12 Vangjel Jorgo Dule Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut

KOMENTE