English

Placido Domingo kërkon pushime

Londër, 25 shkurt, NOA - Tenori spanjoll, Placido Domingo ka qenë subjekt i një "ndërhyrje parandaluese" dhe nuk do të jetë në gjendje të interpretojë për gjashtë javët në vazhdim, tha përfaqësuesi i tij të shtypit, sipas të BBC-së.

Domingo ka kërkuar ndihmë mjekësore kur ndjeu një dhimbje të fortë në stomak gjatë një aktiviteti të fundit në Tokio. Tenori spanjoll pas kësaj hoqi dorë krejtësisht nga planifikimi i një interpretimi në Londër për vendosjen e operas së Hendel "Timerland", parashikuar për në marsin e këtij viti.

Zëdhënësja e tij e shtypit Selcer Nancy ka pohuar se ai ka qenë subjekt i një "operacioni të rekomanduar parandalues ", pas të cilës doktorët do të kenë mundësinë që të gjykojnë se kur do jetë performanca "më e mirë " dhe se kur do të kthehet në shfaqje tenori i njohur.

m.s/NOA

KOMENTE