English

Batman, përherë i pari dhe vetëm i pari

Revista për fëmijë, Batman mban numrin 1 duke thyer çdo rekord

Los Anxhelos, SH.B.A, 28 Shkurt NOA - Revistat për fëmijë kanë qenë gjithmonë diçka mjaft interesante për lexuesin dhe në ditën e fundit është bërë një ankand në të cilin ka qenë shumë të tilla.

Ai që mori numrin e parë ishte revista e parë e "Batman" e cila theu çdo rekord dhe u shit për një shifër që kap 1.075 milion dollarë.

Për sa i përket kopjes së gazetës së rrallë të "Detective Comics" e cila i përket vitit 1939 u mor nga vetë shitësi i cili ka mbajtur anonimitetin e tij për sa i përket identitetit, ku ai e fitoi këtë kopje në një ankand në fundin e viteve 60 për vetëm 100 dollarë.

Ditën e hënë një kopje e revistës së Supermenit e cila i përket vitit 1938, më saktësisht në qershor të dhe ishte në gjendje mjaft të mirë u shit në sitin online Comiconnect.com, për 1 milion dollarë.

r.b/NOA

KOMENTE