English

Qeni bën 600 km për t'u kthyer në shtëpi

Carrara, Itali 28 Shkurt NOA - Ka përshkuar plot 600 kilometra për t'u kthyer tek i zoti i tij një qen i cili ishte i racës Pastor Tedesk i cili quhet Rocky.

Ai mori një çmim në komunën e Carrarës në Itali, ku iu vu një shirit blu në të cilin shkruhej "Për mikun më të mirë të njeriut".

Rocky ishte vjedhur nga nomadët në vitin 2007 dhe ndodhej në Carrara. Më pas ai mundi të largohej nga atje duke përshkuar plot 600 kilometër për t'u kthyer tek i zoti i cili jetonte në Salerno dhe quhet Ibrahim Fual.

r.b/NOA

KOMENTE