English

Masturbohet para minoreneve

Sorso, 8 prill, NOA - U ka kërkuar dy vajzave që t'iu afrohen dritareve të makinës së tij dhe sapo ato kanë vështruar përmes tyre, e kanë parë djaloshin 29-vjeçar që po masturbohej, duke i afruar në gjeste të turpshme.

Ka mjaftuar një gjest i tillë, që 29-vjeçari nga qyteti italian i Sorsos, me inicialet M.G, të ndalohet menjëherë dhe të çohet në mjediset e paraburgimit nga karabinierët, të cilët janë lajmëruar nga vajzat e lartpërmendura.

Akuza që rëndon ndaj tij, është jo vetëm ajo e ushtrimit të akteve të turpshme, por edhe e dhunës në mjedise publike dhe private.

n.e/NOA

KOMENTE