English

Rekord thellësie për gjetjen e një peshkaqeni

Itali, 10 Prill NOA - Një peshkaqen i madh i bardhë ka vendosur një rekord të ri për sa i përket thellësisë në të cilën ai u gjend.

Bëhet fjalë për një thellësi prej 1200 metrash në të cilën ai ndodhej kur u zbulua nga kërkimtarët.

Gjithashtu dhe madhësia e vetë peshkaqenit për atë thellësi ishte rekord më vete pasi ai ishte rreth 4.8 metër i gjatë.

Peshkaqeni tashmë ka marrë dhe emrin e tij personal ky atë e kanë quajtur Shack dhe tashmë bën pjesë në një rekord të ri për sa i përket thellësisë në të cilën ndodhej.

Rekordi i mëparshëm për të njëjtën gjë ishte në një të tillë prej 1 mijë metrash.

r.b/NOA

KOMENTE