English

Truri i meshkujve është bërë për të menduar rreth seksit

SHBA, 12 Prill NOA - Truri i meshkujve është i ndërtuar për të menduar rreth seksit. Kjo është një ide e cila është shkruar në librin e psikologes amerikane Louann Brizendine.

Sipas saj në përbërjen e trurit të meshkujve është një miks hormonesh dhe gjithashtu janë mendime të cilat lidhen me rritjen e tyre.

Krahas saj ajo ka shkruar në librin e saj se nuk është e thënë se të gjithë meshkujt janë si Tiger Uds. Vetë libri i cili flet për këtë temë gjatë gjithë leximit të tij, titullohet "truri i meshkujve".

r.b/NOA

Lexoni edhe: Studimi: Seksi oral, jo seks i vërtetë

KOMENTE