English

Njoftim për çelje ekspozite

Ekspozite: Kur arti ndërthuret me teknologjinë në mbrojtje te mjedisit.

Të martën, në orën 18:00, në ambientet e galerisë FAP hapet një ekspozitë me punime artistike që shprehin përkujdesje ndaj ambientit.

Ekspozita është ndërthurje e artit me teknologjinë për të prodhuar mesazhe në mbrojtje të natyrës.

Kjo ekspozitë mbështetet nga Nokia Siemens Network dhe AMC si një përpjekje ndërgjegjësimi për ruajtjen e natyrës dhe rritur përdorimin e teknologjive që nuk e dëmtojnë ambientin.

Jeni të ftuar që të merrni pjesë në këtë ekspozitë punimesh arti.

Galeria e arteve FAP (prapa Akademisë së Arteve të bukura)

KOMENTE