Lajme > Lajme Ditore > Prill - Qershor 2010 > Lajmet e datës 19 Prill 2010
 

Legalizimet, lista e plotë me 2 mijë emra për Tiranën

Tiranë, 19 Prill NOA - Agjencia e Legalizimit, Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave/Ndërtimeve Informale (ALUIZNI) ka shpallur sot listën me dy mijë emra të familjeve që kanë pasuri për legalizim në zonën e komunës Paskuqan të rrethit Tiranë.

Lista e ofruar per lexuesit e NOA nga Zyra Qendrore e ALUIZNIT, listë që ju gjeni më poshtë të plotë, ka në përbërje pasuritë që ALUIZNI u ka përfunduar dokumentacionin tekniko-ligjor te kalimit te pronësisë te parcelës ndërtimore.

Qytetaret e listuar qe deshirojne te shlyejne detyrimet me bono privatizimi (letra me vlere), ne perputhje me grafikun e miratuar, te paraqiten prane Zyrave te Drejtorise Rajonale Tirane per te dorezuar kerkesen per menyren e pageses sipas percaktimeve te ligjit te letrave me vlere apo bono privatizimi.

Klikoni këtu për të parë listën e plotë

Shkruani KomentinKOMENTE
  • Nuk ka komente të paraqitur në këtë lajm. Jini i pari që shkruani këtë.