English

Nëna e donte më shumë sesa duhej, gjykata i heq të birin

Trento, 25 prill, NOA - Dashuria dhe kujdesi i tepruar nga nëna e tij, do të dëmtonte zhvillimin e duhur të fëmijës: Kjo është arsyeja pse gjykata i ka hequr të drejtën e kujdestarisë nënës.

Ngjarja ka ndodhur në Trento e sipas gazetës lokale punonjësit socialë me ndërhyrjen e policisë i kanë marrë të birin gruas e cila ka tentuar të mos e lërë të voglin të shkojë.

Avokati i saj është ankuar me mënyrën e ekzekutimit të vendimit nga punonjësit social, por edhe me vet vendin e gjykatës.

a.k/NOA

KOMENTE