English

Ajnshtajni, ja kali më i vogël në botë (VIDEO)

Barnstead, 26 Prill 2010 NOA - Quhet Ajnshtajn, mëzi më i vogël në botë. Është vetëm katër ditësh dhe peshon 3 kg. Kali i vockël, vetëm 35 cm i gjatë, është lindur në Barnstead, New Hampshire më 22 prill dhe do të marrë pjesë në Tiz Miniature Horse Farm, ku mund të thyejë rekord dhe të bëhet kali më i vogël në botë.

{youtube}6XQtd9cTGFM{/youtube}

Përmasat e tij siç shihni në fotot dhe videon, janë si ato të një fëmije dhe sipas kujdestarit të tij "nuk demonstron simptoma të darvinizmit, është thjesht një kalë shumë i vogël".

a.k/NOA

KOMENTE