English

Hapet një hotel për nudistët e huaj

Turqi, 27 Prill NOA - Një hotel për nudistët çelet në Turqi. Inaugurimi i tij do të bëhet pas disa ditësh dhe do të jetë i pari hotel që do të presë nudistët nga mbarë bota.

Bëhet fjalë pikërisht për një hotel, vendndodhja e të cilit do të jetë në Turqi dhe do të priten nudistët e huajt, pasi siç dihet pjesa më e madhe e vendasve në Turqi janë myslimanë dhe nuk mbështesin parimet e nudistëve.

Emri i tij tashmë është bërë i ditur dhe do të quhet "Adaburnu - Golmar", ndodhet në një plazh privat dhe turistët do të çohen nëpërmjet varkave në plazhet që ndodhen në atë vend.

Megjithatë është bërë tepër e qartë se nudizmi do të lejohet vetëm në brendësi të ambienteve të hotelit ku këtë fakt e ka pohuar vetë përgjegjësi i tij.

r.b/NOA

KOMENTE