English

SHBA, një luftë e vërtetë për dy muzeumet e mafies

SHBA, 27 Prill NOA - Ndodhen në Las Vegas dhe bëhet fjalë për dy muzeume të cilat kanë si temë të tyren mafien dhe debatet për to kanë filluar tashmë në këtë vend.

Njërin prej tyre kërkon ta hapë kryebashkiaku i vendit, Oscar Goodman, ndërsa për sa i përket tjetrit është Antoinette Mçonnell, 74 vjeç, vajza e një bosi në Çikagon e viteve '50.

Këto muzeume do të kenë përmbajtjen e tyre pikërisht për Cosa Nostrën Amerikane të atyre viteve dhe do të kenë dy pikëpamje të ndryshme, ku të dhënat mbi të do të tregohen si nga këndvështrimi i FBI dhe nga i vetë mafies.

r.b/NOA

KOMENTE